Easy2Rent is uit haar jasje gegroeid!

Easy2Rent is al meer dan 60 jaar actief in de korte en lange termijn verhuur van AV- en IT-oplossingen. Vanuit onze vestiging in Veenendaal bedienen wij onze Europese klanten. De groei heeft ertoe geleid dat we zijn gaan uitkijken naar een groter en moderner pand. Het nieuwe pand voldoet aan de allerlaatste eisen en normen als het gaat om milieu, efficiency en werkplezier. De nieuwe locatie is ruim 4 keer zo groot en heeft uitgebreide parkeer- en laad- en los faciliteiten Het moderne kantoor voorziet in vaste- en voldoende flex werkplekken.

Groeien

Wij onderscheiden ons door onze gepassioneerde medewerkers en onze excellente service. Daarin staan snelheid, maatwerk, zekerheid en knowhow centraal. Bij elk contact ervaren onze klanten topservice en een positieve beleving.

CEO Jan van Dijk: ‘Op het menselijke vlak levert het nieuwe pand ook een forse bijdrage. Door meer vierkante meters wordt het werk een stuk makkelijker en doordat onze magazijnruimte ruim drieënhalf keer zo groot zal gaan worden kunnen de voorraden fors uitgebreid worden.

De onderneming biedt alle mogelijkheden om de groeistrategieën van onze klanten en medewerkers waar te maken. Door de voorraad te vergroten en het speelveld te verruimen met meer vierkante meters, spelen we beter in op de IT- en AV-vraagstukken van onze klanten in heel Europa’.

Easy2Rent investeert in duurzame bedrijfsvoering en houdt rekening met zowel de primaire als secundaire belanghebbenden in onze samenleving. Wij houden rekening met de effecten op onze werknemers, het milieu en de maatschappij. Lange termijn-focus verrijkt onze onderneming door continuïteit en duurzaamheid hoog in het vaandel te houden. Met onze verhuizing zetten we hier een grote stap in de juiste richting.

Vanaf maandag 27 maart kan je Easy2Rent vinden aan de Smalle Zijde 2a in Veenendaal.

Mocht je een keer in de buurt zijn nodigen wij je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Hartelijke groet, namens ons hele team,

Jop Moorman
Vestigingsmanager Veenendaal

Telefoon: +31 318 495 300                                          Voor meer informatie ga naar www.easy2rent.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!