Waar Easy2Rent voor staat

Onze werkwijze

Gemak van de klant voorop

Turnkey oplossingen

Een duurzame relatie

Levering door heel Europa

De kracht van bewegend beeld

Onze missie

“Wij stellen onze klanten in staat om het beste uit zichzelf te halen tijdens hun presentaties, beurzen, events en op kantoor, door ze te laten beschikken over hoogwaardige, tijdig geleverde en gegarandeerd feilloos werkende en IT- en AV-oplossingen.”

Logo

Easy2Rent. Powered by TRG

Easy2Rent maakt deel uit van de TRG group. Binnen de groep behouden wij onze eigenheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt dus blijven rekenen op onze vertrouwde service, hoogwaardige apparatuur, gunstige prijzen, bekende gezichten en jarenlange ervaring. Easy2Rent maakt het mogelijk om slim in te kopen en administratieve taken te centraliseren. Daar profiteren alle Easy2Rent klanten van:

  • Dankzij strategische inkoop kunnen we onze vertrouwde topkwaliteit leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook in de toekomst.
  • Als onderdeel van TRG zijn we in staat snel te schakelen en je een buitengewoon breed en diep assortiment aan te bieden. Ook als je behoefte hebt aan extreem grote aantallen of juist heel specialistische apparatuur.
  • Je houdt je vertrouwde contactpersoon als centraal aanspreekpunt. We blijven jouw stabiele, daadkrachtige partner op wie je altijd kunt rekenen.

Onze ambitie:
beheerste groei

Onze verhuurservice gaat echter verder dan louter verhuren: wij bieden al meer dan 35 jaar een groot assortiment, een perfecte service, een snelle levering én gedurende het gehele verhuurtraject een zeer behulpzaam en professioneel team. Wij werken voor grote organisaties, gemeentes, internationale organisaties, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven. Wij komen op verschillende beurslocaties in Nederland, België en Duitsland waaronder, Amsterdam Rai, Jaarbeurs Utrecht, Brabanthallen en nog vele andere plekken.

Onze filosofie

Iedere IT- en AV-oplossing vraagt om een andere benadering, daar zijn wij ons al jaren van bewust. Easy2Rent is dan ook zo ingericht dat wij met onze mensen, producten en diensten iedere klant optimaal kunnen bedienen.
Ons onderscheidend vermogen is terug te vinden in de verhuurprocessen. Wij laten ons graag verrassen door uw vraag maar zijn natuurlijk wel altijd goed voorbereid. Wel zo makkelijk, zowel voor u als voor ons.

Bij Easy2Rent weten we waar het om draait. Service en kwaliteit zijn de vertrouwde waarden. Wij zorgen met onze mensen en producten dat het een klant aan niets ontbreekt. No nonsense, goed, snel en bijzonder comfortabel geregeld.

Easy2Rent IT & AV Rental Solutions, voor het gemak.

Onze producten

Ons gehele productassortiment bestaat uit hoogwaardige A-merken. Wij werken met de professionele lijnen van bekende fabrikanten, juist omdat zij veel (meer) mogelijkheden bieden en een hoge gebruiksvriendelijkheid kennen.
Wij leveren onder andere:

  • Laptops, PC’s, Apple-apparatuur, printers & scanners
  • Servers & storage en netwerk apparatuur
  • Beeldschermen, videowalls, LED, en touchscreens
  • Transport, (de)-installation & on-site support
  • (Verhuur)oplossingen: voor IT-ers, op de beurs en eventregistratie

Easy2Rent is als één van de weinige verhuurorganisaties van Nederland partner van Microsoft en heeft daarmee de licenties om Microsoft software te installeren. Hierdoor kunnen we ook besturingssystemen en andere (software)producten van Microsoft op tijdelijke basis beschikbaar stellen.

Onze mensen

Easy2Rent werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. Naast passie voor ons vak en een enorme hoeveelheid IT- en AV-kennis, zit ontzorgen steevast in ons DNA verweven. Voeg daar een open karakter, jarenlange ervaring, een persoonlijke manier van communiceren en een flinke dosis humor aan toe en u weet precies wat u aan ons heeft.

Easy2Rent biedt jonge professionals de mogelijkheid zich te ontplooien in een vooruitstrevend bedrijf. Elk jaar stellen we stageplaatsen beschikbaar voor studenten van het MBO niveau 2, 3 en 4.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!