Uitgebreid aanbod

Full service oplossingen

Informeren en inspireren

Korte en lange termijn verhuur

Slimmer en efficiënter werken. Jij en Easy2Rent.

(Semi-)overheid, zorg en onderwijs krijgen steeds meer taken op hun schouders. Dat vraagt om efficiënt werken en gestroomlijnde processen. Een goede IT-infrastructuur is daarbij onontbeerlijk.

Daarom verhuurt Easy2Rent niet alleen, maar adviseert ook over hoe jij en je team slimmer en efficiënter kunnen werken. Met de juiste tools op de juiste plek. Bijvoorbeeld als je tijdelijk meer capaciteit nodig hebt. We kunnen je complete infrastructuur inrichten: werkplekken, netwerk, servers, (mobiel) internet, zelfs duurzaam kantoormeubilair. En als je project afgerond is, halen we alles weer op. Je zit nergens aan vast.

Verder lezen

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Meer informatie voor overheid, zorg en onderwijs

Easy2Rent heeft altijd de modernste hardware in huis. Uitsluitend A-merken, dus bedrijfszekerheid en compatibiliteit zijn gegarandeerd. Huren bij Easy2Rent doe je op de manier die voor jou het handigst en het voordeligst is. Huur je voor langere tijd, dan kan Hardware as a Service een goede optie zijn. Je betaalt een vast bedrag per maand en wij zorgen voor installatie, beheer, onderhoud en updates van je apparatuur. Up- of downscalen is zo geregeld. Zo heeft Easy2Rent voor iedere vraag een slimme oplossing. Ook die van jou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!